Suroviny:
30 dkg špaldové mouky hladké
8 dkg třtinového cukru moučka (lze použít i klasický cukr moučka)
20 dkg kokosového tuku
2 žloutky
½ malé kávové lžičky strouhané citrónové kůry z chemicky neošetřených čerstvých BIO citrónů
vanilka nebo 1 balení vanilkového cukru
Postup: V míse dobře promícháme všechny suroviny a vypracujeme hladké těsto. Zabalíme do mikrotenového sáčku a necháme cca 5 minut v lednici. Následně těsto rozválíme na pomoučeném válu na silnější plát a vykrájíme z něj kolečka, která raznicí ozdobíme. Pokud raznici nemáte, můžete vykrajovat různé tvary. Pokládáme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při teplotě 180˚C do světle zlatavé barvy na okrajích.
Dobrou chuť přeje Sylva Praha.